Het lijkt een beetje gek om het met dit warme weer over Spaanse sloffen te gaan hebben, maar toch is dit het uitgelezen moment daarvoor. Want Spaanse sloffen zitten altijd lekker, in de zomer en in de winter. Deze sloffen zijn niet alleen lekker warm, maar ze zorgen er ook nog eens voor dat je geen zweetvoeten krijgt. En dat kunnen we in de zomer wel gebruiken. Want als je met je warme voeten uit je slippers stapt, wil het nog wel eens gebeuren dat je voelt dat je een beetje aan je koude vloer blijft plakken. Dat is een naar gevoel. Door deze sloffen te dragen voorkom je dat.

Zoveel mensen, zoveel wensen, ook op het gebied van pantoffels

De Spaanse sloffen zijn eigenlijk de basis waar alle pantoffels op gemaakt worden. Ze zijn eenvoudig, maar zeer goed doordacht. De materialen zijn natuurlijk en zorgen voor warme voeten zonder dat je zweetvoeten krijgt. Zelf loop ik graag op deze sloffen omdat je ze gemakkelijk aan en uittrekt en je eigenlijk het gevoel hebt dat je op sokken loopt, maar dan met een extra stevig laagje onder je voet. Ze kunnen in het begin wat glad aanvoelen, maar dat gladde laagje verandert al snel in een soort antislip.
Spaanse sloffen

Verkrijgbaar in werkelijk alle kleuren van de regenboog

En meer. Want je kunt het werkelijk zo gek niet bedenken of deze sloffen zijn er in de kleur die je wilt. Ze zijn altijd effen en met een matching afwerking. Je ziet er dus altijd netjes uit, ook op je pantoffels. Er zijn verschillende modellen, voor dames, heren en kinderen. Het grootste voordeel is misschien wel dat ze door het materiaal al snel naar de vorm van jouw voet gaan staan. Je kunt er dus gerust op zijn dat niemand in je gezin er op jouw sloffen vandoor gaat. Voor de zekerheid kun je er natuurlijk voor kiezen om voor ieder gezinslid sloffen in een andere kleur te bestellen.

Extra warme Spaanse sloffen voor in de winter

Wanneer je een echte koukleum bent, kan het zomaar zijn dat je wat meer warmte nodig hebt. Kies dan voor in de winter voor de sloffen die iets hoger komen. Want wanneer je enkel goed warm blijft, blijven je benen dat ook. Ook deze sloffen hebben het unieke ontwerp waar deze sloffen zo om bekend staan. Alleen dan met een extra hoge rand. Je bestelt deze sloffen gemakkelijk online.