Wil je graag nog wat meer tips? Ben je geïnteresseerd in nog meer online fashion en handige spulletjes? In dat geval zit je dan ook goed bij hét digitale fashion magazine. Hieronder vind je echte aanraders, tips en fashion partners die je zeker even moet checken!

Kantoorartikelen

Schrijfmap. Tegenwoordig kan ik echt niet meer zonder. Wanneer je net als ik een bedrijfje runt of wat verantwoordelijkheid draagt binnen het bedrijf waar je werkt, dan kan zo’n schrijfmap echt je grootste vriend zijn.

Huidverzorging & Beauty

Onze huid krijgt elke dag behoorlijk wat te verduren. Het is dan ook belangrijk dat je van tijd tot tijd jouw huid de nodige aandacht en verzorging geeft. Dit hoeft geen uren te duren. Met de juiste, professionele huidverzorgingsproducten ben je binnen een mum van tijd klaar. Persoonlijk ben ik groot fan van Dermalogica. Dit is een merk dat aangeraden wordt door diverse professionals, omdat het enkel ingrediënten gebruikt die goed zijn voor mens en natuur. Geïnteresseerd? Je hoeft alleen maar op de link te klikken om meer informatie te krijgen over het innovatieve merk Dermalogica.

Online marketing