Soms kom je even niet weg met je oude, vertrouwde spijkerbroek en je shirt. Je moet dan formeler gekleed gaan dan je gewend bent. En dat heeft nog al wat voeten in aarde. Want waar koop je zulke kleding? Bij Gents natuurlijk! Gents is dé specialist op het gebied van kleding en accessoires voor mannen. En dan vooral voor formele(re) gelegenheden. Met een pak en accessoires van Gents kom je prima voor de dag op een gala, bruiloft of zakelijke aangelegenheid. De mensen van Gents kunnen je goed adviseren en inlichten over hoe het hoort. Want wat is “black tie”, wanneer draag je een rokkostuum en wanneer mag je gewoon een pak aan? En dan nog: wat is het verschil tussen een pak en een kostuum. Dingen waar jij liever niet over nadenkt, maar die soms wel handig zijn om te weten.

Black tie shop je bij Gents!

Black tie is wel de meest formele vorm van een dresscode die je je kunt bedenken. De mannen komen namelijk in een keurige zwarte (of eventueel diep donkerblauwe) smoking. Dat lijkt niet zo moeilijk. Maar de keuze is natuurlijk enorm. Bij Gents kun je prima zoeken op de kleding en accessoires die je nodig hebt bij een black tie-event. Zo’n event vindt over het algemeen plaats na 18.00 uur en heeft een zeer formele uitstraling. Je moet er dus goed op letten wat je aantrekt als je bent uitgenodigd voor een bruiloft of prijsuitreiking met deze dresscode.

Wat is het verschil tussen een pak en een kostuum? Gents helpt je!

De grap van het verhaal is, dat er alleen een verschil in benaming is. Ga je naar een bruiloft? Dan trek je een kostuum aan. Heb je een belangrijke zakelijke vergadering? Dan ga je in pak. Toch kun je voor beide gelegenheden hetzelfde aantrekken. Gents helpt je uit te vinden waar jij je het prettigst in voelt. Want uiteindelijk gaat het daarom.

Ook voor meer sportieve outfits kun je terecht bij Gents

Het leven bestaat, gelukkig, niet alleen uit formaliteiten. Meestal kun je gewoon naar je werk in een fijn zittende pantalon en een mooi overhemd of shirt. Ook voor deze artikelen (en nog veel meer!) kun je prima bij Gents terecht. Van riemen tot bretels, van shirts en overhemden tot dasspelden en manchetknopen: deze winkel heeft voor iedere kledinguitdaging de perfecte oplossing. Zelfs schoenen behoren tot de collectie. Zo kun je, ook online, in één winkel slagen!
Gents