Ik heb al eerder gezegd dat deze blog ervoor is om elk stukje digital fashion te eren. De displayport mag hier natuurlijk niet uit ontbreken. Een echte lifesaver is het kun je wel zeggen. Om deze reden wilde ik hier dan ook graag weer een blog over wijden. De displayport is namelijk een belangrijk kabeltje, zowel zakelijk als prive. Op zakelijk gebied biedt de displayport kabel natuurlijk iets aan dat maar weinig kabeltjes aanbieden. Op een simpele manier audio en video naar een ander beeldscherm brengen. Dit is heel belangrijk bij presentaties. Met een deze kabel is een presentatie meteen een stuk professioneler. Meer toepassingen over dit kabeltje lees je hieronder!

Displayport en het gewone thuisleven

Zoals eerder gezegd is de displayport dus al een belangrijke schakel in het zakelijke leven. Nu wilde ik graag ook nog iets vertellen over hoe belangrijk de kabel inmiddels is geworden in de gewone thuis sfeer. De kabel heeft namelijk door de jaren heen menig huiskamer versteld doen staan. Hoe gemakkelijk het is om het ene beeld naar het andere beeld te brengen met slechts een kabeltje. Dit is naar mijn mening het meest belangrijke onderdeel van de succesformule van de displayport

Is er nog een toekomst voor deze kabel

Na de loftrompet over de displayport kabel is dit kopje misschien een beetje een groot contrast. Toch wilde ik dit even aankaarten. Het is namelijk een snel veranderende wereld waar we in leven. Alles wat we vandaag weten, kan morgen weer anders zijn. Daarom is het belangrijk om te evalueren of  er nog wel een toekomst is voor de displayport kabel. Belangrijk is om de beseffen is dat wereld richting een draadloos bestaan gaat. Om deze reden is de toekomst van deze en allle andere kabels onzeker. Wat we wel weten is dat een compleet draadloze toekomst nog niet mogelijk is. Natuurlijk heeft Apple de iPhones al draadloos op te laden gekregen maar dit zal nog geen dreiging vormen. Het is een feit dat er een revolutie aankomt. De enige vraag is wanneer dit precies gaat gebeuren. Als het ligt aan de kabelwereld mag dit natuurlijk nog zolang mogelijk duren. Toch is het onverstandig om te denken dat dit nog heel lang gaat duren. Technologie gaat snel en is onhoudbaar. Wellicht denken onze kinderen over een paar jaar wel: wat? gebruikte jullie daarvoor kabels?