Je wilt er op dit moment waarschijnlijk nog niet aan denken, maar we hebben nieuws voor je: de winterperiode komt eraan. Dit heeft als een van de vele voordelen dat het tijd is om je kast eens flink uit te breiden met toffe nieuwe kleding. Ook is het dus weer eens tijd om te gaan shoppen voor een nieuwe winterjas, iets waar veel mensen heel erg blij van worden maar sommige ook juist weer niet. In deze blog geven we je tips voor de leukste type winterjassen voor mannen, en waar je deze kunt kopen.

Een parka: praktisch én stijlvol

Eigenlijk zou elke man een parka in de kast moeten hebben hangen. Waarom? Omdat dit de meest praktische winterjassen zijn.  Een parka is voorzien van een capuchon, warme voering en een lang model. Om deze reden ben je er dus van verzekerd dat een parka je warm houdt. Maar hoe kies je een parka die bij je past? Wij raden je een paar merken uit om te checken, bijvoorbeeld een Krakatau jas. Met Krakatau jassen ben je ervan verzekerd dat je in een stoere én unieke jas loopt, omdat dit merk nog niet sup[er bekend is in Nederland.

Een bomber jack voor de ultieme stoere outfit

Een  bomber jack wordt meestal gedragen in de tijd tussen de echte echte kou, en het lekkere weer. Dit is dus eigenlijk meer een soort tussenjas. Maar er zijn oom bomers die gevoerd zijn en daardoor goed geschikt zijn voor de kou. Met een bomber jacket zorg je voor een stoer uiterlijk. Wij raden je aan hem een maatje groter te kopen dan je gewend bent!

Lammy coat voor de echte mode mannen onder ons

Veel mannen weten waarschijnlijk nog niet van het bestaan van de lammy coat. Wij zullen jullie een handje helpen. Een lammy coat, ofwel een shearling jacket is een jas gemaakt van wol. Vaak is dit een suede jas die van de binnenkant gevoerd is met lamswol, of een ander type wol. De jassen hebben door de suede of leren look een stijlvol uiterlijk, wat een beetje doet denken aan een wat chiquere jas. Daarom is deze jas ook zeer geschikt voor naar werk. Het komt er eigenlijk op neer dat de lammy coat vooral enorm warm is, door de dikke wollen voering.  Ook staat deze super en zit de lammy coat heel erg fijn. Je vindt de leukste lammy’s bij tweedehands winkels!