Het is misschien een cliché, maar de outfit van succesvolle mannen is altijd een pak geweest met een overhemd, stropdas, leren riem, leren schoenen en in sommige tijden nog een hoed en wandelstok erbij. Hoewel de hoed en wandelstok tegenwoordig niet meer zo in zijn, zijn de andere elementen nog steeds het kenmerk van zakenmannen zoals advocaten of ondernemers.

Overhemden

Zoals gezegd zijn overhemden een deel van de outfit van zakenmannen. Een net overhemd is iets dat iedere man in zijn bezit moet hebben. Hoewel veel modernere bedrijven iets losser geworden zijn en kleding iets meer casual mag zijn, behoren bij veel bedrijven overhemden nog wel tot de dresscode. En terecht ook. Je kunt niet bij een belangrijke business meeting aankomen in je khaki-shorts en slippers. Een net overhemd aantrekken is wel het minste dat je kunt doen om respect uit te stralen naar de andere partijen.

Niet alleen zijn overhemden de standaard kantooroutfit van zakenmannen, ze zijn ook een echte vrouwenmagneet. Wanneer een man strak in het pak langsloopt met een mooi overhemd erbij, begint mijn hart een beetje sneller te kloppen. De mythe dat iedere man er beter uitziet in een overhemd en nette schoenen is wat mij betreft zeker waar. Ik weet nog de eerste keer dat ik bij een gala kwam, en al mijn vrienden die normaal alleen in baggy jeans en truien liepen ineens een pak aanhadden. Mijn ogen vielen bijna uit mijn hoofd, wat zagen die jongens er ineens anders uit! Zo volwassen en handsome. Dus mannen, een net overhemd vergroot ook zeker je kansen om de vrouwen te charmeren.

Profuomo overhemden

Een goed merk voor nette, kwalitatief goede overhemden is Profuomo. Profuomo is een Italiaans familiebedrijf dat gebruik maakt van de beste materialen en veel oog heeft voor detail. Niet alleen zijn de overhemden kwalitatief goed, ze besteden ook aandacht aan sociale verantwoordelijkheden zoals arbeidsomstandigheden, milieu wetten en ethiek. Dus als je nu overtuigd bent om een overhemd te kopen, neem dan eens een kijkje bij de Profuomo overhemden sale.

Casual met Gant

Maar nette kleding hoeft niet alleen een overhemd en pak te zijn. Een mooie trui, een sportief vest of in de zomer een nette polo kan ook heel mooi staan. Is casual chique meer jouw ding? Dan is Gant kleding online kopen misschien meer jouw ding. Gant is een merk met kwalitatief goede kleding met heel veel casual chique producten. Zeker nu de lente en zomer in aankomst zijn, is een Gant polo een goede aanvulling op iedere kledingkast.