Het is iets waar we als dames aan moeten denken, lingerie. Het is er in verschillende soorten en stijlen, om het zo voor iedere vrouw zo comfortabel mogelijk te laten zitten. Dit comfort kan bij iedere vrouw anders zijn, omdat iedere vrouw een andere ondersteuning nodig heeft. Beschik je over een grote cupmaat en leidt dit soms tot rugklachten? Het is dan misschien niet handig voor jezelf om te kiezen voor een bh met weinig ondersteuning. Wanneer je juist niet veel ondersteuning nodig hebt, zou je kunne kiezen voor een niet-gevoerde bh. In dit blog vertellen we je er graag meer over!

Welke lingerie past nu echt goed bij mij?

Naast dat je dient te kijken naar de verschillende soorten lingerie die er bestaan, is het ook van belang om te kijken wat bij je past. Dit komt omdat iedere vrouw andere eisen zal stellen aan een bh. Nu is het wel dat je er met lingerie vaak sexy uit wilt zien, maar moet het niet belastend voor jezelf zijn. In de lingeriespeciaalzaak kan je hier erg goed mee geholpen worden. Hier zullen medewerkers verschillende metingen doen en bepalen wat jouw cupmaat is. Vervolgens zullen zij kijken naar jouw eisen, om een perfecte bh te vinden die bij jou past.

Lingerie van Calvin Klein

Een merk met een breed assortiment en die inspeelt op de behoeften op het gebied van comfort, is Calvin Klein. Het assortiment van Calvin Klein lingerie bestaat uit zowel gevoerde bh’s, als bh’s zonder voering en beschikt over de juiste lingerie voor iedere gelegenheid. Verder beschikt het merk in haar assortiment over bh’s met effen kleuren, maar beschikt het ook over lingerie met opvallende kleuren en unieke patronen!

De bh’s met logoband van Calvin Klein zijn geproduceerd als t-shirt bh’s. Dit betekent dus dat je de bh aantrekt als een t-shirt of hemd, die jou vervolgens de geschikte ondersteuning geeft. Het voordeel hiervan is dat je geen last hebt van banden en bh-sluitingen. Het nadeel is echter dat je niet beschikt over een stevige voering en versteviging van jouw borsten. 

De lingerie van Calvin Klein kent zijn ware kwaliteit door de ervaring die het merk heeft in de lingerie. Al ruim 50 jaar richt het zich op de lingerie voor vrouwen en specialiseert het merk zich in het beste comfort voor alle vrouwen. Dit heeft geleid tot een breed assortiment, om in te spelen op de behoeften van verschillende soorten vrouwen met ieder zijn eigen eisen.