Alle zilveren Buddha to Buddha ringen zijn met de hand gemaakt van 925 sterling zilver. Dit is een bekende standaard voor zilver, die zowel sterk is als het hoogst mogelijke percentage zilver bevat. De ringen zijn in veel verschillende maten verkrijgbaar, er is altijd een passende zilveren ring voor heren en dames dit hun outfit helemaal af willen maken met een mooie ring.

Combinaties

Verschillende Buddha to Buddha collecties hebben een ring in het assortiment; bijvoorbeeld de bekende collecties van George, Ben, Chain of Nathalie. Het combineren van verschillende ringen is een moderne trend en deze ‘ringstapels’ zorgen voor een speelse look! Buddha to Buddha ringen zijn verkrijgbaar in een uitgebreid assortiment die allemaal perfect met elkaar en met je outfit gecombineerd kunnen worden!

Collecties

De nieuwe Buddha to Buddha collectie is verrassend innovatief en persoonlijk. De collectie is vernieuwd en schittert door de schoonheid van traditioneel vakmanschap. Nieuw is de samenvoeging van zilver en leder. De nieuwe collecties zijn verfijnd, maar toch karakteristiek en uitgesproken. Ontdek ook de nieuwe zilveren pictogrammen!

Een aantal voorbeelden binnen de nieuwe collectie:

• De Saskia-keten is een gloednieuw ontwerp – ontwikkeld met behulp van 3D-technologieën. Saskia combineert subtiel lederen weeftechnieken en zilver, met de grootste precisie gemaakt door de beste vakmensen ter wereld.

• De nieuwe George Small-ring is extra fijn en gedetailleerd. Er is een nieuwe maat toegevoegd in de Buddha to Buddha-collectie die ideaal is voor je pink. Met zijn dunne breedte en verfijnd textuurontwerp is het een sieraad voor elke kleine vinger.

• Lewis heeft alle potentie om Buddha to Buddha’s volgende bestseller te worden. Een fijne combinatie van zilver met een patroon geïnspireerd door de lederen weefsels. De elegante gevormde details geven de vetgedrukte ring een fijne afwerking.

• De Suzanne armband heeft een klassieke vorm en onthult een interessant patroonreliëf. Suzanne is gemakkelijk te combineren met sieraden met een glad oppervlak.

• De Edwin-ring is toegevoegd aan de collectie. Met zijn fijne textuur en kleinere breedte is deze ring geschikt voor iedereen.

Ringmaten

Elke zilveren ring is verkrijgbaar in verschillende maten. De meeste ringen worden aangeboden in een maatbereik van 16 tot 22. De maat geeft de diameter van de ring in millimeters aan. De diameter is de lengte van een lijn van de ene naar de andere kant door het midden van de ring, dus het is niet de omtrek van je vinger. Je kunt de diameter bepalen door de dikte van je vinger te meten of het opmeten van de diameter van een goed passende ring te nemen. Omdat er zowel kleine als grote ringen in de collectie opgenomen zijn, kan bijna iedereen Buddha to Buddha ringen dragen. De prachtige ringen zijn unisex, wat betekent dat zowel dames als heren ze kunnen dragen. De ringen worden met de hand gemaakt, daarom is elke ring uniek en kan deze enigszins van vorm verschillen.

Verzorging van je ring

Je Buddha to Buddha ringen blijven jarenlang mooi als je er goed voor zorgt. Gebruik een zilver reinigingsdoek om de ring schoon te maken en te polijsten. Een gratis schoonmaakdoekje is inbegrepen wanneer je Buddha to Buddha ringen bestelt. Lees voor gebruik ook de garantievoorwaarden die bij de ring zijn gevoegd. Dit zorgt ervoor dat je zo lang mogelijk kunt genieten van je Buddha to Buddha ringen.