Als we op een terrasje zitten zijn we gewend om in een heerlijke loungebank te ploffen of op een comfortabele stoel. En ondertussen mogen we alweer bijna een maand genieten op een terrasje, ben jij al geweest? We hebben helaas nog maar 4 á 5 mooie terras dagen gehad maar er waren ook genoeg bikkels die gewoon in de regen onder een parasol aan het genieten waren van hun broodje of salade. We hebben er heel wat maanden opgewacht dus hoe fijn is het dat het nu weer kan! Vanaf morgen hebben we ook weer wat meer de tijd om op een terras te zitten, namelijk van 06:00 tot 20:00. Ga jij voor een luxe ontbijtje of ga je uit je werk lekker dineren bij je favoriete restaurant?

De basis  

Mocht het nou echt geen weer voor een terras zijn of ze moeten helaas toch weer sluiten, dan is er altijd nog een optie. Door de afgelopen periode is er al van ons vereist om creatieve dingen te bedenken, en ik weet zeker dat je dat nu ook nog wel lukt! Anders hier wat tips voor jou. Het is namelijk best wel heel erg leuk om je eigen tuin om te toveren tot een terras op een zonnig eiland. Als je de ruimte en het geld ervoor hebt zou ik dit zeker aanraden. Begin met de basis van je tuin. als je echt het zon, zee en strand idee wilt nabootsen is een zandbak erg leuk. Een mooi doek van een azuurblauwe zee aan je schutting en je hebt al een beetje het idee dat je op een tropisch eiland zit. In Nederland is het slim om voor een overkapping te kiezen aangezien het vaker regent dan het droog is. Plaats dan onder de overkapping een heerlijke warmtelamp zodat je ook het warmte gevoel krijgt.

Lounge

Onder de overkapping is ook de perfecte plek voor een lounge set. loungesets met zachte kussens erbij zijn hier de beste optie voor. Een loungebank buiten de overkapping is niet zo’n goed idee. Hiervoor kan je beter kiezen voor wat lekkere schommelstoelen of hangstoelen. Die je gemakkelijk onder de overkapping kan plaatsen mocht het gaan regenen. Voor in de avonduren is het ook leuk om wat sfeerlampjes op te hangen. Er zijn speciale slingers met kleine lampjes eraan in verschillende vormen. Dit geeft ook weer een extra vakantie gevoel. Nog een lekker zomers drankje en hapjes erbij en je hebt gegarandeerd een vakantie gevoel.